EL CONSELL POLÍTIC NACIONAL D’EUPV ELEGEIX UNA COMISSIÓ GESTORA FINS LA CELEBRACIÓ DE L’ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA D’EUPV

EL CONSELL POLÍTIC NACIONAL D’EUPV ELEGEIX UNA COMISSIÓ GESTORA FINS LA CELEBRACIÓ DE L’ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA D’EUPV

El màxim òrgan de direcció d’Esquerra Unida ha aprovat la nova proposta de Comissió Gestora formada per 9 membres per afrontar el procés assembleari

El Consell Polític Nacional d’Esquerra Unida del País Valencià celebrat el darrer dissabte 20 de febrer aprovà la nova gestora per 57 vots a favor, 3 en contra i 2 abstencions. Aquesta comissió haurà de gestionar el nou procés fins a l’Assemblea Extraordinària, que elegirà la nova direcció de l’organització.

Les persones elegides per formar part de la Comissió Gestora són: Roberto Rovira, Conxa Querol, Miguel Lorente, Estefania Candel, Javier Casado, Marisa Bergaz, Francesc Calatayud, Mª Ángeles Llorente i Rafa Úbeda.

Així mateix, el Consell Polític Nacional ratificà la proposta de la gestora que exerciran de forma solidària les responsabilitats de coordinació, administració i finances i organització que seran: Roberto Rovira, Conxa Querol i Javier Casado.

La nova gestora prepararà el procés assembleari seguint el calendari aprovat per l’anterior consell que culminarà amb la celebració de l’Assemblea el 2 i el 3 de juliol.

Por |2016-02-22T16:53:25+00:00febrero 22nd, 2016|Esquerra Unida País Valencià|Sin comentarios